Korps-aktivitetar

150 musikantar marsjerar ned til brygga

Vest-Telemarkstemnet 2011 i Kviteseid
150 musikantar marsjerar på brygga.

Oppstilling på brygga.

Hovedkorpskonsert

Takk til Rodney!

Kviteseid hornmusikk arrangerte Vest-Telemarkstemne 28. mai 2011. Det blei eit flott arrangement med ca 150 musikantar frå 9 korps.
Dagen byrja med speling i byen då kanalrittet på sykkel starta. Resten av dagen var det øvingar i Kviteseidhallen, før det heile blei avslutta med felles marsjering til byen og konsert på brygga.
Desse korpsa var med: Kviteseid hornmusikk, Fyresdal musikkorps, Tokke skulemusikk, Høydalsmo/Lårdal skulekorps, Haukeli/Edland musikkorps, Seljord skulekorps, Flatdal skulekorps og Vest-Telemark prosjektkorps.