Korps-aktivitetar
    - Det sosiale
    - Avisomtalar

Seminar 2007

Korpseminar i Kviteseid helga 24 og 25 november.

Seminaret har vore svært vellukka og både store og små har hatt ei flott helg i Kviteseid. Ei helg med mykje musikk og mykje moro.
Ein stor takk til alle foreldre og musikantar i Kviteseid som gjorde ein kjempestor innsats denne helga!

Musikantane har vore dela opp i 4 grupper:
- ei gruppe for dei som speler tromme,
- ei gruppe for dei yngste aspirantane,
- eit eige korps for juniorane
- og eit hovedkorps for dei som har spela lengst.
Hovedkorpset har hatt med seg Raymond Rook som spelar trompet i Radio Philarmonien i Holland. Han var solist på avlutningskonserten.

Konserten var flott! Ei heilt spesiell oppleving både for musikantar og for publikum. Alle gruppane synte fram det dei hadde øva på i helga og "solisten viste seg å vere ein hornblåsar av guds nåde" (sitat TA )

Om du ser under kvar gruppe i menyen til venstre, så finn du fleire bilete frå seminaret.

Read file
 Forhåndsomtale VTB